Θεραπεία Υαλουρονικού Οξέος

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια ουσία που βρίσκεται φυσικά στο σώμα και προσφέρει σημαντικό ποσοστό ενυδάτωσης, καθώς διατηρεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό. Με την πάροδο του χρόνου η παραγωγή του συγκεκριμένου συστατικού παρουσιάζει σταδιακά μείωση, οδηγώντας στη δημιουργία ρυτίδων αλλά και τη μείωση του όγκου σε αρκετά σημεία του σώματος και ιδίως του προσώπου. Τη λύση σε αυτό το ζήτημα έρχεται να δώσει η ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ, αναπληρώνοντας αποτελεσματικά το χαμένο όγκο.

Η θεραπεία υαλουρονικού οξέος εφαρμόζεται με εξαιρετικά αποτελέσματα σε διάφορες περιοχές του προσώπου, επιτυγχάνοντας:

  • Αύξηση του όγκου και της ενυδάτωσης των χειλιών
  • Επαναπροσδιορισμός του περιγράμματος του προσώπου
  • Αναπλήρωση του όγκου στην περιοχή των ζυγωματικών
  • Εξομάλυνση των γραμμών πάνω και γύρω από τα χείλη
  • Γέμισμα των βαθειών ρυτίδων του προσώπου, της περιοχής κάτω από τα μάτια αλλά και ανάμεσα στα φρύδια
  • Αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια
  • Λείανση των ρυτίδων στην περιοχή του λαιμού
  • Διόρθωση σχήματος μύτης ως μη επεμβατική εναλλακτική της ρινοπλαστικής
  • Αντιμετώπιση ουλών ακμής

Η ενέσιμη θεραπεία υαλουρονικού οξέος εφαρμόζεται επίσης και σε περιοχές του σώματος, για την ανόρθωση των γλουτών και την αύξηση του όγκου τους, την αποκατάσταση ουλών ακμής σε περιοχές του σώματος ή ουλών μετά από κάποια χειρουργική επέμβαση, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την αύξηση του μεγέθους του στήθους ως εναλλακτική της επέμβασης αυξητικής στήθους.

Η εξαιρετικά δημοφιλής αυτή θεραπεία οδηγεί σε πιο φρέσκια, ανανεωμένη όψη του δέρματος, ενώ παράλληλα λειαίνει την υφή της επιδερμίδας και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές εξομαλύνονται, το δέρμα αποκτά πιο νεανική εμφάνιση και καταπολεμούνται τυχόν δυσμορφίες. Εάν εφαρμοστεί στα χείλη, αυξάνει με φυσικό τρόπο τον όγκο και τα επίπεδα ενυδάτωσης, για ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προληπτικούς λόγους, για την καταπολέμηση της απώλειας όγκου και των λεπτών γραμμών νωρίτερα στη διαδικασία της γήρανσης.

Οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος εφαρμόζονται με πολύ λεπτή βελόνα, καθιστώντας τη διαδικασία τελείως ανώδυνη και ασφαλή. Ταυτόχρονα, προσφέρει εξαιρετικά και απόλυτα φυσικά αποτελέσματα χωρίς να τραυματίζονται οι ιστοί του δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και η διάρκειά τους ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή του προσώπου, τον τύπο και την ποσότητα του υλικού που εφαρμόζεται. Στο πολυιατρείο μας το προσωπικό είναι έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο σε τέτοιου είδους θεραπείες. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και ορατό αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίας, και διαρκεί από 6 μήνες έως ένα χρόνο.