Μεσοθεραπεία Προσώπου

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες αισθητικής ιατρικής και αναζωογόνησης του δέρματος, καθώς βελτιώνει σημαντικά την όψη της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά διάφορα ζητήματα του δέρματος. Η θεραπεία λειτουργεί με την έγχυση μέσω μικροσκοπικής βελόνας ισχυρών μιγμάτων βιταμινών, μετάλλων και ενεργών συστατικών στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, με αποτέλεσμα το δέρμα να παρουσιάζεται πιο σφριγηλό και να αποκτά μια λαμπερή όψη.

Η θεραπεία χρησιμοποιεί πολύ λεπτές βελόνες για τη χορήγηση ενός συνδυασμού βιταμινών, υαλουρονικού οξέος, φυτικών εκχυλισμάτων και ενζύμων στο υποστηρικτικό στρώμα του δέρματος. Τα συστατικά αυτά εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ανανεώνοντας σημαντικά την όψη, την υφή και την λάμψη της επιδερμίδας. Εκτός από την έγχυση αυτών των πολύτιμων ουσιών απευθείας στην επιδερμίδα, η μεσοθεραπεία διεγείρει επίσης την παραγωγή κολλαγόνου και νέων κυττάρων του δέρματος. Υπάρχουν αρκετά διαφορετικά είδη Μεσοθεραπείας, οι οποίες στοχεύουν στην μεθοδική επίλυση συγκεκριμένων ζητημάτων, όπως οι δυσχρωμίες, η αφυδάτωση και η χαλάρωση.

Μεσοθεραπεία Λεύκανσης

Η Μεσοθεραπεία Λεύκανσης προσώπου είναι μια εξειδικευμένη θεραπεία, που στοχεύει στην εξάλειψη των δυσχρωμιών που παρατηρούνται στο πρόσωπο, τον λαιμό και το μπούστο, δημιουργώντας μια περισσότερο ομοιόμορφη χρωματικά επιδερμίδα. Η Μεσοθεραπεία Λεύκανσης ενδείκνυται σε περιπτώσεις σημαδιών που έχουν προκληθεί με το πέρας του χρόνου, σε πανάδες που έχουν εμφανιστεί από την έκθεση στον ήλιο, αλλά και σε μελανώματα του δέρματος που έχουν προέλθει από κάποιο τραυματισμό.

Μεσοθεραπεία Ενυδάτωσης

Η Μεσοθεραπεία Ενυδάτωσης προσώπου αποτελεί μια στοχευμένη θεραπεία για την ανάκτηση της χαμένης ενυδάτωσης και ελαστικότητας του δέρματος που επέρχεται με την πάροδο του χρόνου. Ένα από τα βασικότερα συστατικά για την ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι το υαλουρονικό οξύ, το οποίο αποκαθιστά τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Με την πάροδο όμως του χρόνου, η παραγόμενη ποσότητα υαλουρονικού οξέος αρχίζει σταδιακά να φθίνει, με αποτέλεσμα αυτό να έχει επιπτώσεις στην εικόνα του δέρματος, η οποία δεν είναι ίδια με πριν. Σε αυτές επομένως τις περιστάσεις, η Μεσοθεραπεία Ενυδάτωσης αποτελεί την καταλληλότερη λύση.

Μεσοθεραπεία Σύσφιξης

Η Μεσοθεραπεία Σύσφιξης προσώπου αποτελεί μια θεραπεία που ενδείκνυται για δέρματα, τα οποία έχουν αλλοιωθεί από την έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία και χαρακτηρίζονται από την παρουσία ρυτίδων και χαλάρωσης. Γι’αυτόν το λόγο, κατά την θεραπεία εφαρμόζονται στο δέρμα ουσίες, όπως η ελαστίνη, το οργανικό πυρίτιο και το ασκορβικό οξύ, που βοηθούν στην παραγωγή κολλαγόνου και τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών. Έτσι το δέρμα αποκτά περισσότερο όγκο, αναπλάθεται και αναδιαμορφώνεται.

Τα αποτελέσματα που προσφέρει η μεσοθεραπεία προσώπου είναι άμεσα ορατά, εξασφαλίζοντας μια πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα. Aναζωογονεί και συσφίγγει αποτελεσματικά το δέρμα, βελτιώνει την υφή, τις δυσχρωμίες και τον τόνο του δέρματος και ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα. Οι λεπτές ρυτίδες εξαφανίζονται, ο χρωματικός της τόνος βελτιώνεται και επαναφέρεται το περίγραμμα του προσώπου. Το πρόσωπο φαίνεται αυτομάτως πιο ξεκούραστο, φρέσκο και νεανικό, καθώς αντιμετωπίζοναι τα πρώιμα στάδια της γηρανσης με αποτελεσματικό κι άμεσο τρόπο. Για να επιτευχθεί το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα, συστήνεται η επανάληψη της θεραπείας ανά διαστήματα 20 ημερών. Αφού παρέλθουν οι 3 πρώτοι μήνες, συνίσταται η επανάληψη της θεραπείας ανά 2 με 6 μήνες.

Οφέλη Μεσοθεραπείας

Η μεσοθεραπεία είναι μία μέθοδος, κατά την οποία εγχύουμε διάφορες ουσίες, όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, υαλουρονικό, ένζυμα και αμινοξέα, καθώς επίσης ομοιοπαθητικές και φαρμακευτικές ουσίες είτε ενδοεπιδερμιδικά, είτε ενδοδερμικά, μέσω μικρών, συχνών νυγμών στο δέρμα. Έχει ως στόχο την επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας και δομής της επιδερμίδας, αυτό που καταφέρνουμε είναι μέσω μικροσκοπικού τραυματισμού να ενεργοποιήσουμε τον οργανισμό να παράξει κολλαγόνο και ινώδη ιστό, τα οποία αποτελούν δομικά και στηρικτικά στοιχεία του δέρματος. Πρόκειται για μια θεραπεία που προσφέρει υγεία στο δέρμα και μια επιδερμίδα πιο καθαρή, που στηρίζεται καλύτερα και δείχνει πιο σφριγηλή, λαμπερή και ενυδατωμένη. Επίσης, με το να είμαστε πιο επίμονοι κατά την εφαρμογή στις περιοχές με λεπτές γραμμές και ρυτίδες καταφέρνουμε σταδιακά με τις επαναλήψεις να βελτιώσουμε την όψη τους και να πάρουμε συνολικά ένα πολύ πιο φρέσκο πρόσωπο.