Μεσοθεραπεία Σώματος

Η Μεσοθεραπεία Σώματος αποτελεί μια θεραπεία που αφορά την έκχυση ειδικών ουσιών σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, με στόχο την βελτίωση της όψης τους. Μέσω της βαθιάς ενυδάτωσης και θρέψης που προσφέρει, βοηθά στην τόνωση αυτών των περιοχών, την σύσφιξή τους και την καταπολέμιση του τοπικού πάχους. Η Μεσοθεραπεία Σώματος ενδείκνυται για άνδρες και για γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, με στόχο την πρόληψη και την καταπολέμηση δερματικών ζητημάτων. Μέσω αυτής μπορεί να καταπολεμηθεί η κυτταρίτιδα, ο όγκος του λιπώδους ιστού και η χαλάρωση της επιδερμίδας, καθώς το σώμα προσλαμβάνει ευεργετικές ουσίες, που συμβάλλουν στην δημιουργία μιας πιο σφριγιλής και νεανικής όψης του δέρματος στο σώμα.

Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας

Η κυτταρίτιδα είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολλές γυναίκες, ανεξαρτήτως κιλών και ηλικίας. Λόγω του ότι ενυπάρχει στο δέρμα και επηρεάζεται από κληρονομικούς παράγοντες, αποτελεί μια κατάσταση που μπορεί να ελεγχθεί πολύ δύσκολα μόνο μέσω της διατροφής και της γυμναστικής. Εφόσον δηλαδή εξαρτάται από τον τύπο δέρματος του ασθενούς και την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, η Μεσοθεραπεία για την αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας είναι η ενδεδειγμένη μέθοδος για την εξάλειψή της.

Η Μεσοθεραπεία σώματος για την καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας είναι μια διαδικασία εύκολη και γρήγορη. Αυτή γίνεται τοπικά με την χορήγηση ενέσεων στις επίμαχες περιοχές, όπως είναι οι μηροί, οι γλουτοί, α γόνατα και τα μπράτσα. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται έκχυση ουσιών που εξουδετερώνουν τις τοξίνες, ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, η περιοχή αναδομείται και περιορίζεται η κατακράτηση υγρών. Οι συνεδρίες που χρειάζονται είναι μικρές σε αριθμό και ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενή, ενώ για την μονιμοποίηση των αποτελεσμάτων ίσως χρειαστεί επανάληψη των συνεδριών ανά διαστήματα.

Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης

Το τοπικό λίπος είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα, καθώς σχετίζεται με την δομή του σώματος, η οποία είναι αδύνατον να αλλάξει μέσω διατροφής και γυμναστικής. Σε τέτοιες περιστάσεις η Μεσοθεραπεία σώματος για Λιποδιάλυση αποτελεί την κατάλληλη λύση, καθώς δρα στοχευμένα στα σημεία του λιπώδη ιστού, διαλύοντας τα λιποκύτταρα και συντελώντας στην αποβολή τους από τον οργανισμό. Η Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης σώματος εφαρμόζεται σε συγκεκριμένες λιποαποθήκες, όπως η κοιλιά, η περιφέρεια, τα μπράτσα και το διπλοσάγονο, ενώ ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών διαφέρει ανάλογα με την περιοχή και το περιστατικό. Τα αποτελέσματα επίσης είναι οριστικά και γίνοται αισθητά από την πρώτη κιόλας συνερδία.

Μεσοθεραπεία Σύσφιξης

Η μείωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, όπως και η χαλάρωσή της αποτελούν φαινόμενα που προκύπτουν με την πάροδο του χρόνου. Αυτό συμβαίνει διότι η παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος που συμβάλλει στην ανάπλαση και διατήρηση του δέρματος, αρχίζει να φθίνει. Σε τέτοιες περιστάσεις η Μεσοθεραπεία Σύσφιξης σώματος αποτελεί μια πολύ καλή λύση. Μέσω της έκχυσης ενός συνδυασμού ενυδαντικών και αντιγηραντικών παραγόντων, το δέρμα τονώνεται και ανακτά την χαμένη του λάμψη, ενυδάτωση και σφριγιλότητα. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται είναι σχετικά μικρός και εξαρτάται από την έκταση του περιστατικού, ενώ τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν για αρκετά χρόνια αν διεξάγονται επαναληπτικές συνεδρίες.

Η Μεσοθεραπεία Σώματος αποτελεί μια μη επεμβατική θεραπεία που μπορεί να προσφέρει άμεσα και αισθητά αποτελέσματα, σε περιστάσεις που η διατροφή και η γυμναστική δεν επιφέρουν αποτελέσματα. Μέσω αυτής επιτυγχάνεται βαθιά θρέψη, ενυδάτωση και αναγέννηση των κυττάρων εύκολα και ανώδυνα. Η χαλάρωση του δέρματος και τα σημάδια λειαίνονται, το τοπικό πάχος καταπολεμάται και το δέρμα φαίνεται πιο λαμπερό και σφριγιλό, διατηρώντας αυτά τα αποτελέσματα για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Στο πολυιατρείο μας στο Μαρούσι το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο και μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στις ιδαίτερες ανάγκες σας.