Το πολυιατρείο μας στο Μαρούσι λειτουργεί ως διαγνωστικό και ιατρικό κέντρο, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας. Η υγεία αποτελεί το πιο πολύτιμο αγαθό, κι εμείς είμαστε δίπλα σας για να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που διασφαλίζουν την υγεία και την ευεξία σας. Σκοπός μας είναι να εξασφαλίσουμε για εσάς την καλύτερη δυνατή περίθαλψη, παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες ιατρικής, διαγνωστικής κι αισθητικής φροντίδας προς όλα ανεξαιρέτως τα άτομα που μας επισκέπτονται.

Το πολυιατρείο μας στο Μαρούσι στελεχώνουν επαγγελματίες με εμπειρία κι εξειδίκευση στον τομέα της υγείας. Βρίσκονται πάντα δίπλα στον ασθενή με κατανόηση και σεβασμό, αποσκοπώντας στη βελτίωση της υγείας του, αλλά και της ποιότητας της ζωής του. Το προσωπικό μας μεριμνά καθημερινά για την πρόληψη, τη διάγνωση, τη θεραπεία και τη διαχείριση νοσημάτων εγκαίρως, ενώ προσφέρονται και υπηρεσίες κατ’οίκον νοσηλείας. Το τμήμα μας συμπληρώνουν επίσης διατροφολόγοι και επαγγελματίες αισθητικής ιατρικής, προσφέροντας υπηρεσίες που σας βοηθούν να αναδείξετε τον πιο όμορφο εαυτό σας.

Ο χώρος μας έχει διαμορφωθεί με βάση τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, με ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Διαθέτουμε ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και όλα τα απεικονιστικά μέσα που καλύπτουν κάθε διαγνωστική ανάγκη, προσφέροντας εξαιρετική ακρίβεια αποτελεσμάτων. Αυτό, σε συνδυασμό με την εμπειρία και την εξειδίκευση του ιατρικού μας προσωπικού, εγγυώνται την ακρίβεια κι εγκυρότητα των υπηρεσιών που παρέχονται. Όλα τα παραπάνω διενεργούνται υπό την εποπτεία του Γεώργιου Δασκαλογιαννάκη, του ιδρυτή και επικαφαλή ιατρού του πολυιατρείου μας. Έχει αποφοιτήσει από το Ιατρικό τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η ειδικότηττά του είναι η Ακτινοδιαγνωστική και χαρακτηρίζεται από μακρά εμπειρία στον χώρο. Σκοπός μας επομένως είναι να καλύπτονται στο έπακρο οι ανάγκες διάγνωσης και θεραπείας πλήθους παθήσεων, θέτοντας στο επίκεντρο τον ασθενή και τις ιδαίτερες ανάγκες του.