Μεσοθεραπεία PRP

Η Μεσοθεραπεία αποτελεί μια τεχνική που αναζωογονεί και αναπλάθει το δέρμα, με την βοήθεια ορισμένων ουσιών και βιταμινών που εκχύονται καταλλήλως. Η αυτόλογη όμως μεσοθεραπεία, επιτυγχάνεται με την έκχυση ουσιών, οι οποίες έχουν παραχθεί από τον οργανισμό και επεξεργαστεί με κατάλληλο τρόπο. Μέσω δηλαδή της χρήσης συστατικών που ενυπάρχουν στο πλάσμα του αίματος του ασθενούς, διεγείρονται οι φυσικοί μηχανισμοί ανάπλασης της επιδερμίδας.

Η διαδικασία εφαρμογής με αυτόλογη Mεσοθεραπεία είναι εύκολη, γρήγορη κι ανώδυνη. Για να συλλεχθούν τα αυτόλογα συστατικά που απαιτούνται για την μεσοθεραπεία, προηγείται μια αιμοληψία και έπειτα το αίμα αυτό φυγοκεντρείται. Η φυγοκέντριση αυτή συμβαίνει προκειμένου να διαχωριστούν όλα τα συστατικά του αίματος. Έπειτα, το ειδικό υλικό που συλλέγεται, μέσω μιας διαδικασίας ενεργοποίησης, εκχύονται στην εξωτερική στιβάδα του δέρματος με στόχο να απελευθερώσουν πολλά ευεργετικά συστατικά για τη σύσφιξη και την ανάπλαση του δέρματος.

Η Aυτόλογη Mεσοθεραπεία επιτυγχάνει την ενεργοποίηση των ινοβλαστών, που συμβάλλουν στην δημιουργία νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετική λάμψη στην επιδερμίδα, η οποία φαίνεται πιο υγιής και νεανική. Επιτυγχάνει την καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης, των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των δυσχρωμιών με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Η Αυτόλογη Mεσοθεραπεία, μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές περιοχές του προσώπου και του σώματος που χρειάζονται τόνωση και ενυδάτωση. Αυτές είναι:

  • Όλο το πρόσωπο
  • Ο λαιμός
  • Το ντεκολτέ
  • Τα μπράτσα και τα χέρια
  • Η περιοχή της κοιλιάς
  • Οι γλουτοί και οι μηροί
  • Τα γόνατα
  • Το τριχωτό της κεφαλής, με στόχο την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Τα αποτελέσματα που προσφέρει η Aυτόλογη Mεσοθεραπεία, είναι άμεσα, εντυπωσιακά και με διάρκεια. Μέσω αυτής οι ρυττίδες μειώνονται, το δέρμα αναγεννάται, ενυδατώνεται και γίνεται πιο ελαστικό, στιλπνό και σφριγιλό. Η άμεση κολλαγογέννεση βοηθάει επίσης στην εξομάλυνση ουλών και σημαδιών που έχουν προκληθεί από ακμή ή ραγάδες, ενώ παράλληλα το δέρμα αποκτά μια πιο ομοιόμορφη όψη και ως προς το χρώμα της. Το τελικό αποτέλεσμα που προσφέρει η αυτόλογη μεσοθεραπεία γίνεται ορατό μετά από περίπου 3 εβδομάδες, ενώ μπορούν να διεξαχθούν και επαναληπτικές συνεδρίες. Τα αποτελέσματα διαρκούν πολύ περισσότερο από την συμβατική μεσοθεραπεία που βασίζεται στην χρήση εξωγενών ουσιών και συστατικών, επεκτείνοντας την διάρκειά τους από τους 3 στους 6 μήνες. Στην κλινική μας διενεργείται πλήθος αισθητικών επεμβάσεων από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό.