Laser Αποτρίχωση

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με το ξύρισμα ή την αποτρίχωση με κερί για την αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, η laser αποτρίχωση αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή. Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί ισχυρό λέιζερ για την αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Αυτή η πηγή φωτός θερμαίνει και καταστρέφει τους θύλακες των τριχών στο δέρμα, γεγονός που διακόπτει την ανάπτυξη των τριχών.

Σε αντίθεση με άλλες επιλογές αποτρίχωσης, η αποτρίχωση με λέιζερ σημαίνει γρήγορη, ασφαλή, οικονομικά αποδοτική, αξιόπιστη και μόνιμη μείωση της τρίχας. Η αποτρίχωση με λέιζερ λειτουργεί κατευθύνοντας συγκεντρωμένο φως για να στοχεύσει το θύλακα της τρίχας στη ρίζα. Το λέιζερ αναστέλλει την ικανότητα της τρίχας να αναπτύσσεται χωρίς να διαταράσσει ή να βλάπτει την επιφάνεια του δέρματος, επομένως ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα μπορεί να επωφεληθεί από τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Σχεδιασμένη με γνώμονα το ευαίσθητο δέρμα, η laser αποτρίχωση είναι αρκετά ασφαλής ώστε να χρησιμοποιείται σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος και να στοχεύει διαφορετικούς τύπους δέρματος, εξασφαλίζοντας παράλληλα τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα. Όλα τα λέιζερ μας διαθέτουν ταυτόχρονα συσκευή ψύξης που βοηθά στην προστασία του δέρματος.

Η διαδικασία απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας διαθέτει ποικίλλα οφέλη. Πιο συγκεκριμένα, το λέιζερ μπορεί να στοχεύσει επιλεκτικά τις σκούρες, χοντρές τρίχες αφήνοντας το περιβάλλον δέρμα άθικτο. Παράλληλα, η διάρκεια κάθε συνεδρίας είναι εξαιρετικά σύντομη. Κάθε παλμός του λέιζερ διαρκεί ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και μπορεί να θεραπεύσει πολλές τρίχες ταυτόχρονα. Το λέιζερ μπορεί να εφαρμοστεί σε μια περιοχή μεγέθους περίπου ενός τετάρτου κάθε δευτερόλεπτο. Μικρές περιοχές όπως το άνω χείλος μπορούν να αντιμετωπιστούν σε λιγότερο από ένα λεπτό και μεγάλες περιοχές, όπως η πλάτη ή τα πόδια, μπορεί να χρειαστούν έως και μία ώρα.

Η laser αποτρίχωση είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για κάθε τύπο, χρώμα και ποιότητα δέρματος. Το τελικό αποτέλεσμα συνήθως επιτυγχάνεται έπειτα από 6-8 συνεδρίες, με απόσταση 4 εβδομάδων η μία από την επόμενη. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται εξαρτάται από την περιοχή που πρόκειται να γίνει λέιζερ και το σύστημα που χρησιμοποιείται. Είναι σημαντικό να αποφύγετε την έκθεση της περιοχής στο άμεσο ηλιακό φως για τουλάχιστον 2-4 εβδομάδες πριν από τη θεραπεία και πάντα να προστατεύετε το δέρμα με αντηλιακό. Στο ιατρικό μας κέντρο παρέχεται μεγάλη ποικιλία αισθητικών υπηρεσιών, που ανταποκρίνονται σε όλα τα φύλα και όλες τις ηλικίες.

To VeLux αποτελεί ένα νέο, τεχνολογικά προηγμένο laser alexandrite για αποτρίχωση, το οποίο συνδυάζει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο όλα τα πλεονεκτήματα του συμβατικού laser alexandrite χωρίς όμως τα αναλώσιμα που έχει το συμβατικό laser alexandrite. Το VeLux εκμεταλλεύεται πλήρως την βαθιά διείσδυση καθώς και την υψηλή απορρόφηση της ενέργειας από την μελανίνη που προσφέρει η ταυτόχρονη εκπομπή των 2 διαφορετικών μηκών κύματος που διαθέτει, τα 755nm του laser alexandrite και τα 808nm, τα οποία σε συνδυασμό με το μεγάλο spot size του, εξασφαλίζουν γρήγορες, ανώδυνες και αποτελεσματικές θεραπείες. Το laser alexandrite νέου τύπου, VeLux, θεωρείται αυτή την στιγμή η πλέον ολοκληρωμένη και τεχνολογικά εξελιγμένη λύση στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, εξασφαλίζοντας το μέγιστο επίπεδο αποτελεσματικότητας και ασφάλειας για όλους τους φωτότυπους του δέρματος.

Δείτε πιο αναλυτικά όλες τις ιδιότητές του:

  •  Ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς: Το VeLux,  ενσωματώνοντας την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία στην αντιμετώπιση της τριχοφυΐας  εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας της θεραπείας με laser alexandrite.
  • Ταχύτητες που συγκινούν:  Με την δυνατότητα που έχει να σκανάρει μια μεγάλη περιοχή 50 * 15mm σε μόλις 1 δευτερόλεπτο, το VeLux αλλάζει τα χρονικά πλαίσια στην αποτρίχωση μειώνοντας τον χρόνο θεραπείας και εξασφαλίζοντας πολύτιμο χρόνο στον χειριστή αλλά και ταυτόχρονα στον ασθενή.
  • Πρακτικά ανώδυνη αποτρίχωση: Με την τεχνολογία  Smart Target Motion που διαθέτει μετατρέπει την θεραπεία με laser alexandrite νέου τύπου σε μια ευχάριστη και ανώδυνη εμπειρία.
  • Ολοκληρωτική κάλυψη: Με μέγεθος spot 50 x 15 mm, το VeLux υπόσχεται να καλύψει κάθε στοχευμένη περιοχή κατά την διάρκεια της θεραπείας βελτιώνοντας εντυπωσιακά το τελικό αποτέλεσμα.
  • Όλοι οι φωτότυποι – όλο τον χρόνο: Το VeLux  με την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει καθώς και με την ταυτόχρονη εκπομπή 2 μηκών κύματος, laser alexandrite 755nm και 808nm, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ασφαλείς θεραπείες όλο τον χρόνο και σε όλους τους φωτότυπους.