Δερμοαπόξεση

Η δερμοαπόξεση αποτελεί έναν τύπο peeling δέρματος, όμως είναι αρκετά πιο ισχυρό. Ο στόχος της είναι η αφαίρεση ουλών, λεπτών ρυτίδων, δυσχρωμιών και άλλων ανωμαλιών του δέρματος ή των ιστών. Η απολέπιση με αναρρόφηση την οποία διαθέτουμε στον χώρο μας θεωρείται η καλύτερη και η πιο αξιόπιστη στην εφαρμογή και στα αποτελέσματά της διότι επιτυγχάνει την κυκλοφορία του αίματος ενδοδερμικά οπου με την παροχή αίματος θρέφονται οι ιστοί του δέρματος και προκαλείται αναγέννηση και κυτταρικός μεταβολισμός.

Με αυτό το είδος απολέπισης επιταχύνεται ο κυτταρικός μεταβολισμός και οι διαδικασίες αναζωογόνησης. Επίσης, ευνοεί την αφαίρεση τοξινών και κάνει το δέρμα πιο φωτεινό και ομοιόμορφο, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει το δέρμα σε βάθος και το κάνει απαλό μειώνοντας τα πρηξίματα, τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Σαν θεραπεία μπορει να πραγματοποιηθεί μόνη της αλλά για δραστικότερα αποτελέσματα την συστήνουμε μαζί με τον βαθύ καθαρισμό προσώπου.

Οφέλη δερμοαπόξεσης

Η δερμοαπόξεση αποτελεί έναν τύπο peeling δέρματος, όμως είναι αρκετά πιο ισχυρό. Ο στόχος της είναι η αφαίρεση ουλών, λεπτών ρυτίδων, δυσχρωμιών και άλλων ανωμαλιών του δέρματος ή των ιστών. Μπορεί επίσης να βοηθήσει την επιδερμίδα να φαίνεται πιο λεία, χωρίς δυσχρωμίες και πιο λαμπερή, ακόμη σαν θεραπεία εξαλείφει τα μαύρα στίγματα και κάθε άλλο σημάδι στο δέρμα. Είναι μια αρκετά διαδεδομένη και ανώδυνη διαδικασία που μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες για το καλύτερο αποτέλεσμα και πάντα ανάλογα τις ανάγκες του κάθε δέρματος.